MEGJELENT FOTÓKÖNYVÜNK

válogatás utasaink legszebb fotóiból

„A VILÁG A FEHÉRVÁR TRAVELLEL” – válogatás utasaink legszebb fotóiból

 

Örömmel tudatjuk, hogy megjelent az iroda fennállásának 20. évfordulója alkalmából készült fotókönyvünk!

1997-ben (első katalógusunkban) hirdettük meg először a fotópályázatunkat, arra biztatván utasainkat, hogy osszák meg velünk az utazásaik során megörökített élményeiket. Az eltelt 20 év alatt csak digitális felvételből több mint 30.000 érkezett be, köztük sok igazán kitűnő fotó. A 20. évforduló kapcsán, ezért is gondolunk arra, hogy érdemes lenne a legjobbakat kézzel fogható formában is megörökíteni. A könyvben szereplő 198 képet (137 utasunktól) a digitális állományunkból válogattuk össze. A kiválasztásnál ügyeltünk a nyomdai követelményeknek is megfelelő minőségre, valamint arra is, hogy minél több programunkról és minél több utasunktól kerüljön be fotó.

A fotókönyv megvásárolható irodánkban (8000 Székesfehérvár, Várkörút 40.), illetve autóbuszos utazásainkon idegenvezetőinktől.

A könyv két változatban készült:
• puha-fedeles, ára: 2.000 Ft
• kemény-borítós, ára: 2.500 Ft (márciustól lesz elérhető)

Amennyiben postai úton szeretnék megrendelni, kérjük, küldjenek e-mailt az info@fehervartravel.hu címre. Ebben az esetben, a könyv terjedelme és súlya miatt ajánlott levélként feladva a postaköltség 1.500 Ft.

A fotókönyvet kizárólag utasaink és az utazni vágyók kedvére készítettük el, nem bevételszerzés a célunk vele. Ezért, a könyvek eladásából származó hasznot az S.O.S. Gyermekfalu Alapítványának javára juttatjuk el (egy összegben az év végén).