ELŐJELENTKEZÉS – 2017/18. ÉVI TÉLI KATALÓGUS

Tisztelt Utasaink!
 

A 2017/2018. évi téli „Egzotikus utazások” programfüzetünkben megjelenő csoportjainkra augusztus 2. óta biztosítunk előjelentkezési lehetőséget. Örömmel tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy ehhez kapcsolódóan honlapunk egy új, kényelmi funkcióval bővült.

Előzetes jelentkezésüket már nem csak személyesen, telefonon vagy e-mailben fogadjuk, hanem azt irodánk honlapján (weboldalán) keresztül is elküldhetik részünkre. Az új funkcióval az előjelentkezés kényelmesebb, az ügyintézés egyszerűbb és gyorsabb lehet az Önök számára. Az online előjelentkezés nagy előnye, hogy a gördülékeny ügyintézéshez szükséges összes adatot be tudjuk kérni, illetve az előjelentkezés beérkezéséről és feldolgozásáról Önöknek is lesz írásos visszajelzése.

Megjegyzés: Amennyiben valakinek fontos az autóbuszon egy konkrét ülőhely (a buszos utazások esetében), annak célszerűbb telefonon vagy személyesen keresni bennünket, így egyből tudjuk egyeztetni az ülőhelyet.

FONTOS: Az egyes utazások időpontjai a katalógus megjelenéséig csupán előzetesek, tájékoztató jellegűek. A csoportok számának, időpontjainak és programjainak tekintetében a változtatás jogát a Fehérvár Travel fenntartja!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előzetesen lefoglalt helyeket a kiadvány szeptemberi megjelenését követő 10 naptári napig tartjuk majd, addig kell jelentkezni és az előlegeket befizetni; erről külön értesítést nem küldünk. (A katalógus megjelenésének pontos időpontjáról honlapunkon tájékozódhatnak.)

ELŐJELENTKEZÉS ITT »