IDÉN EDDIG MINDEN CSOPORTUNK MEGVALÓSULT

IDÉN EDDIG MINDEN CSOPORTUNK MEGVALÓSULT –
KÖSZÖNJÜK UTASAINK BIZALMÁT!
 

A Fehérvár Travel csoportos utazásai hosszú évek óta garantáltan indulnak, a 2003 tavasza és 2016 tavasza között meghirdetett több mint 5000 csoport mindegyike megvalósult. Ez nemzetközi szinten is egészen egyedülálló.

Sajnos az elmúlt jó másfél év eseményei (terrortámadások, menekültválság, migránshelyzet), és az ezekhez kapcsolódó – gyakran eltúlzottan negatív – híradások észrevehetően csökkentették az emberek utazási kedvét bizonyos desztinációk felé.

Mindezek ellenére azonban büszkén mondhatjuk el, hogy a „2017. évi Kulturális körutazások” katalógusunkban meghirdetett csoportjaink közül eddig egyet sem mondtunk vissza. A januártól október közepéig tartó időszakra meghirdetett több, mint 500 csoportunk mindegyike elutazott, és biztonságban haza is érkezett. Egyelőre úgy tűnik, hogy az év hátralévő részében is indítani tudunk minden meghirdetett csoportot.

Köszönjük Utasaink töretlen bizalmát! Azokét, akik évről évre bennünket választanak, és azok megelőlegezett bizalmát is, akik az idei évben utaznak velünk először!

2017. október 19.