Fehérvár Travel - Székesfehérvár, Várkörút 40. http://www.fehervartravel.hu/

Online jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

A jelentkezés menete:

  1. Minden utazásunk programleírásában szerepel egy „Online jelentkezés” feliratú link, amelyre kattintva megjelenik az adott utazásra vonatkozó jelentkezési lap. Kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot! A *-gal jelölt mező kitöltése nem kötelező.
    Amennyiben korábban (irodánkkal történő telefonos egyeztetés során) tetetett félre helyet az adott utazásra, legyen szíves azt a 6. lépés megjegyzés rovatában feltüntetni!
  2. Amennyiben van szabad helyünk a kért utazásra, jelentkezéséről egy ún. előzetes visszaigazolást küldünk (e-mailben vagy faxon), mely a következőket tartalmazza: Amennyiben már nincsen szabad helyünk a kért utazásra, telefonon felhívjuk Önt és egyeztetjük a továbbiakat (megfelel-e egy másik időpont vagy egy másik utazás, szeretne-e várólistára feliratkozni stb.).
  3. Miután megérkezett számlánkra az Ön által befizetett előleg, postán elküldjük Önnek az utazási szerződést és a befizetésről a számlát. Az utazási szerződésben szerepelni fog többek között a hátralék pontos összege és fizetési határideje is.
  4. A szerződést majd kérjük aláírni és egy példányban irodánkba visszaküldeni (postán, faxon vagy e-mailben).
  5. Az utazás indulása előtt kb. 1 héttel küldjük ki (postán vagy e-mailben) az utastájékoztató levelet, valamint a részvételi jegyet, amellyel az idegenvezetőnknél kell jelentkezni induláskor.

A befizetés lehetséges módjai:

A következő lehetőségek közül választhat:

Számlaszámunk: 11736006-20310631
A jelentkezési lap kitöltésekor kérjük kiválasztani, melyik változat felel meg Önnek.

Az online jelentkezés szabályai:

A jelentkezési lap továbbítása megrendelésnek minősül. A jelentkezési lap kitöltésével Ön elfogadja az utazási feltételeket.

A jelentkezési lap kitöltésekor a gép automatikusan megadja a részvételi díj, a félpanziós ellátás, a fakultatív programok stb. árait, melyek mindig megegyeznek a honlapon (és a programfüzetben) található programleírásban szereplő árakkal. Az előleget az előzetes visszaigazolás elküldésétől számított 3 munkanapon belül kérjük befizetni (ill. 1 munkanapon belül abban az esetben, ha a jelentkezés az útindulás előtti 45 napon belül történik). Amennyiben ez nem történik meg, a jelentkezést töröljük.

Fehérvár Travel - Székesfehérvár, Várkörút 40. http://www.fehervartravel.hu/
Tel.: (22) 321-871, Fax: (22) 348-688
info@fehervartravel.hu
nyomtatva: