ONLINE JELENTKEZÉS

nyomtatás

Az online jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

A jelentkezés menete:

 1. Minden utazásunk programleírásában szerepel egy „Online jelentkezés” feliratú link, amelyre kattintva megjelenik az adott utazásra vonatkozó jelentkezési lap; illetve a lentebb található programcímekre kattintva közvetlenül az online jelentkezéshez lehet eljutni. Kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot! A *-gal jelölt mező kitöltése nem kötelező.
  Amennyiben korábban (irodánkkal történő telefonos egyeztetés során) tetetett félre helyet az adott utazásra, legyen szíves azt a 6. lépés megjegyzés rovatában feltüntetni!
 2. Amennyiben van szabad helyünk a kért utazásra, jelentkezéséről egy ún. előzetes visszaigazolást küldünk (e-mailben vagy faxon), mely a következőket tartalmazza:
  • előjegyzésbe vettük a kért utazásra
  • megadjuk az előleg pontos összegét és be­fi­ze­té­sé­nek határidejét (amely a visszaigazolástól számított 3 munkanap); amennyiben az út 1 hónapon belül indul, akkor már a teljes összeget kell befizetni
  • autóbuszos utazás esetén megadjuk az ülőhelyet is
  Amennyiben már nincsen szabad helyünk a kért utazásra, telefonon felhívjuk Önt és egyeztetjük a továbbiakat (megfelel-e egy másik időpont vagy egy másik utazás, szeretne-e várólistára feliratkozni stb.).
 3. Miután megérkezett számlánkra az Ön által befizetett előleg, postán elküldjük Önnek az utazási szerződést és a befizetésről a számlát. Az utazási szerződésben szerepelni fog többek között a hátralék pontos összege és fizetési határideje is.
 4. A szerződést majd kérjük aláírni és egy példányban irodánkba visszaküldeni (postán, faxon vagy e-mailben).
 5. Az utazás indulása előtt kb. 1 héttel küldjük ki (postán vagy e-mailben) az utastájékoztató levelet, valamint a részvételi jegyet, amellyel az idegenvezetőnknél kell jelentkezni induláskor.

A befizetés lehetséges módjai:

A következő lehetőségek közül választhat:

 • bankszámlájáról OTP számlaszámunkra átutalja az adott összeget
 • bármelyik OTP bankfiókban készpénzben befizetheti számlánkra az adott összeget
 • bankkártyás fizetéssel honlapunkon keresztül
 • természetesen szívesen látjuk irodánkban, amennyiben a fizetést személyesen szeretné lebonyolítani

Számlaszámunk: 11736006-20310631

A jelentkezési lap kitöltésekor kérjük kiválasztani, melyik változat felel meg Önnek.

Az online jelentkezés szabályai:

A jelentkezési lap továbbítása megrendelésnek minősül. A jelentkezési lap kitöltésével Ön elfogadja az utazási feltételeket.

A jelentkezési lap kitöltésekor a gép automatikusan megadja a részvételi díj, a félpanziós ellátás, a fakultatív programok stb. árait, melyek mindig megegyeznek a honlapon (és a programfüzetben) található programleírásban szereplő árakkal. Az előleget az előzetes visszaigazolás elküldésétől számított 3 munkanapon belül kérjük befizetni (ill. 1 munkanapon belül abban az esetben, ha a jelentkezés az útindulás előtti 45 napon belül történik). Amennyiben ez nem történik meg, a jelentkezést töröljük.

Az alábbi linkekre kattintva jelentkezhet a 2017-es kulturális körutazásokra:

(Kérjük, mielőtt jelentkezne, olvassa el figyelmesen az adott utazás programleírását!)

Európán túl

Ausztrália

Ázsia

Afrika

Amerika

 

Észak-Európa

Skandinávia

Baltikum és Oroszország

Izland

 

Nyugat-Európa

Brit-szigetek

Franciaország

Benelux országok és Németország

Svájc

Közép-Európa

Ausztria

Csehország

Lengyelország

Erdély

Szerbia

Szlovénia

 

Dél-Európa és Törökország

Horvátország

Görögország

Törökország

Ciprus

Portugália és Spanyolország

Olaszország