INGYENES PARKOLÁS IRODAHÁZUNK MELLETT UTASAINK SZÁMÁRA

Irodaházunk mellett (a Távírda utca felőli oldalon) található néhány parkolóhely saját területen, melyet kizárólag vendégeink (utasaink, idegenvezetőink stb.) számára tartunk fenn. Amennyiben a sorompóhoz érve felhívják irodánkat (06 22 321-871) vagy a kaputelefonon jeleznek, a recepciós felnyitja a sorompót. Az autó leállítása után fáradjanak a recepcióhoz, ahol megkapják a parkolójegyet, amellyel 40 percen keresztül ingyenesen parkolhatnak. (Kérjük az autót úgy leállítani, hogy a szomszédos parkolóhelyek is használhatóak legyenek.)

A parkolójegy leadásakor a recepciós felnyitja a sorompót. Ha lejárt a parkolási idő, akkor minden további megkezdett 10 percért 150 Ft-ot kell fizetni (kivéve, ha az értékesítési vezetőnk aláírásával igazolja, hogy 40 percnél tovább tartott az ügyintézés).

 

PARKOLÁS IRODAHÁZUNK KÖZELÉBEN – VÁLTOZÁS


Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy az irodaházunk mellett található (a Távírda utca felől elérhető) saját parkolóhelyeket a Távírda utca 2018 január végéig tartó teljes körű felújítási és csatornázási munkálatai miatt bizonyos időszakokban nem, vagy csak nehezen tudják megközelíteni. Sajnos megkeresésünkre az Önkormányzat sem tudott pontosabb tájékoztatást adni a lezárás rendjéről.

A Várkörút 40. alatt található irodánk közelében – attól pár perc sétára – több fizetős parkoló is található, melyek helyét IDE kattintva tekinthetik meg. Irodánk gyalogosan a Várkörút felől továbbra is folyamatosan akadálytalanul megközelíthető.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért!