ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ÚJ AUTÓBUSZOS TELEPHELYÜNK

Pontosan tíz évvel azután, hogy a Fehérvár Travel első saját tulajdonú autóbusza teljesítette az első külföldi útját, átadásra került Székesfehérváron a Fehérvár Travel autóbuszos telephelye.

Az új épületkomplexum építése 2016 júliusában kezdődött a közel 1 hektáros területen az Alba Ipari Zónában. Itt 4000 négyzetméternyi térkövezett parkolón kívül felépült egy 1600 négyzetméteres épületegyüttes, melyben irodák, szolgálati lakások, 8 fedett buszgarázs, 3 db (a legkorszerűbb szerviztechnikával felszerelt) karbantartóműhely, 1 raktár és egy kifejezetten az autóbuszok mosására optimalizált kézi buszmosó található (mely a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartásával épült meg).

Az új telephely nem csak az eddigi bérelt parkoló leváltását szolgálja, hanem azt is, hogy az autóbuszok és személyzetük sokkal korszerűbb körülmények között tudnak felkészülni a soron következő fuvar feladatra.

Bízunk benne, hogy ezzel a fejlesztéssel hosszútávon még tovább tudjuk javítani csoportjaink színvonalas és biztonságos utaztatását.