ISMÉT EGY ÚJ AUTÓBUSZ

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a 2017-es évben a második vadonatúj autóbusz is megérkezett a Fehérvár Travel tulajdonában lévő buszos flottába.

Ezzel már 14 darab saját autóbusszal rendelkezünk, melyből 12 folyamatosan teljesíti a Fehérvár Travel útjait, 1 kizárólag tartalék szolgálaton van, amely csak akkor indul útra, ha valamelyik autóbuszunknak segítségre van szüksége és 1 darab 21 személyes luxus Mercedes kisbusz is a flotta része.

Az idei első új autóbuszunk átvételéről már tavasszal ITT beszámoltunk.

A június végén érkezett buszunk vásárlása a Fehérvár Travel útjait évek óta teljesítő alvállalkozó cég egy váratlan döntése miatt történt, pénzügyi nehézségek miatt visszahívta az általa delegált autóbuszt.

Az idő rövidsége miatt a buszos útjaink biztonságos bonyolítását és a célterületen garantáltan jártas gépkocsivezető személyzet meglétét csak saját jármű beszerzésével és az alvállalkozó kiváló gépkocsivezetőjének felvételével gondoltuk teljesen biztosítottnak.

A hollandiai VDL gyár tudott azonnal átvehető és az igényeinknek teljesen megfelelő vadonatúj autóbuszt biztosítani, amely nem ismeretlen számunkra, hiszen a flottában már két ugyanilyen VDL autóbusz is van.

A Fehérvár Travel anyagi stabilitását és utasai zavartalan, magas színvonalon történő kiszolgálására való törekvését jól tükrözi, hogy a turisztikai szezon közepén azonnal ki tudta fizetni a közel 80 millió forintos vételárat és a busz hollandiai átvétele után 3 nap múlva már forgalomba is helyeztette Magyarországon az új luxusautóbuszt.