A  JELENTKEZÉS LEHETSÉGES FORMÁI

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban tájékoztatjuk, hogy milyen formában tud jelentkezni egy általunk szervezett utazásra:

1. Személyesen irodánkban, ahol szívesen látjuk; és készpénzzel, illetve bankkártyával egyaránt tud fizetni.

2. Kérésére postázunk jelentkezési lapot, amelyet kitöltve (személyenként egyet) kérünk visszajuttatni hozzánk levélben, faxon vagy e-mailben. A befizetés történhet átutalással (számlaszámunk: 11736006-20310631), készpénzes befizetéssel bármely OTP fiókban az országban, bankkártyás fizetéssel honlapunkon keresztül, vagy sárga csekken (ez utóbbit is tudjuk küldeni postán).
A fizetendő összegről külön értesítést nem küldünk, fizetni a jelentkezési lap elküldésével nagyjából egy időben szükséges.

3. Innen, a honlapunkról is letölthető a jelentkezési lap, de kérjük, hogy mielőtt kitölti, érdeklődje meg telefonon, hogy az adott csoportban van-e hely, illetve ha autóbuszos utazásról van szó, hol vannak foglalható helyek a buszban. A befizetés történhet átutalással (számlaszámunk: 11736006-20310631), készpénzes befizetéssel bármely OTP fiókban, bankkártyás fizetéssel honlapunkon keresztül, vagy kérésére küldünk sárga csekket.
A fizetendő összegről külön értesítést nem küldünk, fizetni a jelentkezési lap elküldésével nagyjából egy időben szükséges.

4. Online jelentkezhet itt, a honlapunkon keresztül. Ehhez meg kell nyitnia a kiválasztott utazást a következőképpen:

  • a nyitóoldal bal oszlopában rá kell kattintani a 2017/2018. téli Egzotikus utazásokra vagy a 2017. évi Kulturális körutazásokra;
  • kiválasztani, hogy Európán túli vagy európai utazáson kíván részt venni;
  • utána országonkénti csoportosításban megtalálja azt az utazást, amelyre jelentkezni szeretne.

Miután sikeresen megnyitotta az utazás oldalát, jobb oldalon felül talál egy online jelentkezés feliratot, amelyre rákattintva tud regisztrálni. Az online jelentkezési lapot értelemszerűen, 6 lépésben kell kitölteni, ügyelve arra, hogy minden szükséges adatot megadjon.

5. Természetesen jelentkezhet abban az utazási irodában, ahol a korábbi foglalásait intézte, vagy ahol a mi programjainkat ajánlották (amennyiben az utazási irodának érvényes közvetítői szerződése van a Fehérvár Travellel).

 

További tudnivalók a jelentkezéssel kapcsolatban:

– Előlegként 35% fizetendő (az összes megrendelt szolgáltatásból) ezresre kerekítve. Amennyiben teljes összeget kíván fizetni, és érvényesíthető a 6%-os előfoglalási vagy törzsutas-kedvezmény (ld. itt a honlapunkon a „Fehérvár Travel bónusz” menüpontban), az a részvételi díjból, a félpanzióból és az esetleges egyágyas felárból kerül levonásra. A kedvezményekről részletesen itt olvashat.

– Az előzetesen (telefonon vagy online) lefoglalt helyeket csak a megadott opciós határidőig (általában 2-3 nap) tudjuk tartani befizetés nélkül. A jelentkezés csak a befizetéssel együtt válik hatályossá.

– Utalásnál a közlemények rovatban az utazás nevét és indulási időpontját szíveskedjen feltüntetni!

– Felhívjuk figyelmüket, hogy egy e-mailben küldött pár soros levél nem minősül jelentkezésnek. Köszönjük megértésüket!

Köszönettel:

a Fehérvár Travel munkatársai