„AZ ÉV IDEGENVEZETŐJE – 2017” eredményhirdetés

A Magyar Idegenvezetők Szövetsége október végén hirdette meg „Az év idegenvezetője – 2017” elnevezésű pályázatát, melyre olyan idegenvezetők jelölését várta, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Fehérvár Travel jelöltje az idei évben Nemes Zoltán volt.

Nagyjából 500 érvényes szavazat érkezett rá, mellyel a 2. helyezést sikerült megszereznie. Szívből gratulálunk Zoltánnak ehhez az eredményhez!
A Magyarországi Idegenvezetők Szövetségének tájékoztatása szerint a tavalyi évben 200 szavazattal már nyerni lehetett. Idén közel 600 szavazata volt a győztes pályázónak (aki elsősorban belföldi kirándulásokat vezet), a 3. helyezettnek pedig 300. A győztes idegenvezetőnek gratulálunk!

Ezúton, Zoltán nevében is szeretnénk nagyon szépen megköszönni minden kedves Utasunknak a szavazatát! Az Önök által folyamatosan adott kiváló „osztályzatok” és dicsérő levelek után nagy öröm volt látni, hogy ennyien támogatták és értékelték elismerően ezúttal is Zoltán munkásságát.

Zoltán 1999 óta viszi a Fehérvár Travel útjait, tehát mondhatjuk, hogy egyik legrégebbi kollégánk, közel az iroda indulása óta segít bennünket színvonalas munkájával.
Hihetetlen felkészültsége, elkötelezettsége, lojalitása, magas szakmai színvonalon végzett munkája és utas-centrikus gondolkodása teszi őt a szakma legjobbjainak egyikévé.
Idegenvezetői munkája mellett tapasztalataival segíti mind kollégáink napi irodai munkáját, mind a többi idegenvezető felkészülését. Számtalan esetben végzett már bejárást, és vitt újonnan meghirdetett programot először, mindig kiváló eredménnyel. Köszönjük munkáját!

 

„Köszönöm szépen a sok szavazatot, az őszinte dicsérő szavakat! Ez a legnagyobb ajándék, amit szüleimnek és hozzátartozóimnak adni tudok.

A jövőben is igyekszem a Fehérvár Travel utasai és kollégáim megelégedésére dolgozni.

Remélem, hamarosan találkozunk valamelyik úton, és tovább gyarapítjuk az élményeket!”

Nemes Zoltán