ELŐJELENTKEZÉS – 2018. ÉVI KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK KATALÓGUS

Tisztelt Utasaink!
 

A 2018. évi „Kulturális körutazások” programfüzetünkben megjelenő csoportjainkra december 6-tól biztosítunk előjelentkezési lehetőséget, az idei évben újdonságként 3 napon / 3 ütemben.

2017. decemberében nem egy napon fogjuk megnyitni előjelentkezésre a teljes árualapot, hanem részletekben, hogy elkerüljük az arra a napra jutó zsúfoltságot:

december 6. (szerda) reggel 9 óra – előjelentkezés indul a közép- és észak-európai utazásokra

december 8. (péntek) reggel 9 óra – előjelentkezés indul a nyugat-európai utazásokra

december 12. (kedd) reggel 9 óra – előjelentkezés indul a dél-európai és az Európán túli utazásokra

Előzetes jelentkezésüket az idei évtől már nem csak személyesen, telefonon vagy e-mailben fogadjuk, hanem azt irodánk honlapján keresztül is elküldhetik részünkre az erre kialakított felületen. A téli katalógus megjelenése előtti időszakban tesztelt és bevezetett online előjelentkezés nagy előnye, hogy a gördülékeny ügyintézéshez szükséges összes adatot be tudjuk kérni, illetve az előjelentkezés beérkezéséről és a feldolgozásáról Önöknek is lesz írásos visszajelzése.

Irodánk szeretne minden érdeklődő számára egyenlő esélyt biztosítani az előzetes jelentkezés során. Ennek érdekében az alábbiak szerint fogunk eljárni:

– A fent megadott 3 nap mindegyikén reggel 9:00-tól fogadunk előzetes jelentkezéseket. Mindenképpen meg kell határoznunk egy első pillanatot, amitől fogadjuk az előjelentkezést (az egyenlő feltételek biztosítása érdekében). A korábban leadott igényeket nem áll módunkban elfogadni.

– Ezekben a napokban irodánk szinte minden munkatársa a bejövő ügyfelek és a telefonos előjelentkezések rögzítésével foglalkozik. A zökkenőmentes kiszolgálás érdekében a vonalas telefonszámaink mellett három mobiltelefonszámon is hívhatnak bennünket
(30/181-9885, 30/181-9886, 30/513-7585).

– Annak érdekében, hogy minden érdeklődő el tudjon érni bennünket és tényleg egyenlők legyenek a feltételek, egy telefonhívással egy utas (valamint a vele utazók) előzetes jelentkezését (jelentkezéseit) tudjuk rögzíteni.

– A fent megadott napokon érkezett e-mailek, valamint a honlapon keresztül online leadott előjelentkezések feldolgozására csak mindig másnap tudunk sort keríteni. Ezen írásos előjelentkezések feldolgozása véletlenszerűen, nem érkezési sorrendben történik majd. Tehát aki e-mailben, vagy a holnapon keresztül jelentkezik, mindegy, hogy az adott nap folyamán mikor küldi az előjelentkezését. (Így tudjuk elérni, hogy a weboldalunk működése zavartalan maradjon, ne omoljon össze a 9 óra utáni percekben az egyszerre beérkező sok előjelentkezés miatt.)

Tisztában vagyunk azzal, hogy a fent meghatározott irányelvek esetenként kényelmetlenséget is okozhatnak, azonban az igazságosság és az egyenlő feltételek biztosítására kézenfekvő megoldást jelentenek, és kezelhető keretek között tartják az előzetes jelentkezés folyamatát.

Bízunk benne, hogy minden kedves utasunk számára a vágyott utazásra (autóbuszos utazás esetén a megszokott ülőhelyre) sikerül helyet biztosítanunk.

Megjegyzés: Amennyiben valakinek fontos az autóbuszon egy konkrét ülőhely (a buszos utazások esetében tudjuk ezt előzetesen befoglalni), annak célszerűbb telefonon vagy személyesen keresni bennünket, így egyből tudjuk egyeztetni az ülőhelyet.

FONTOS: Az egyes utazások időpontjai a katalógus megjelenéséig** csupán előzetesek, tájékoztató jellegűek. A csoportok számának, időpontjainak és programjainak tekintetében a változtatás jogát a Fehérvár Travel fenntartja!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előzetesen lefoglalt helyeket a kiadvány februári megjelenését követő 10 naptári napig tartjuk majd (a kora tavaszi európai utazások kivételével**), addig kell jelentkezni és az előlegeket befizetni; erről külön értesítést nem küldünk. (A katalógus megjelenésének pontos időpontjáról honlapunkon tájékozódhatnak.)

** A március végén, illetve áprilisban induló autóbuszos európai utak többségét szokás szerint már a katalógus megjelenése előtt, január elejétől folyamatosan hirdetjük meg. Ezen kora tavaszi európai utazások listáját megtalálják honlapunkon.

 

ELŐJELENTKEZÉS ITT »