FOTÓKÖNYV – „A VILÁG A FEHÉRVÁR TRAVELLEL”

válogatás utasaink legszebb fotóiból

1997-ben (első katalógusunkban) hirdettük meg először a fotópályázatunkat, arra biztatván Önöket, hogy osszák meg velünk az utazásaik során megörökített élményeiket, többek között abból a célból, hogy a legszebb felvételek bekerüljenek majd a katalógusainkba is. Az eddig eltelt 21 év alatt csak digitális képből több mint 30.000 érkezett be hozzánk, de ezen felül még rengeteg előhívott fotó is összegyűlt.

Ezt a hatalmas mennyiséget kezdettől fogva rendszerezve tároljuk, melyből minden egyes katalógusunk összeállításához szép számmal válogatunk. Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a beküldőknek.
Nagyon sok igazán kitűnő fotó készült, ezért gondoltunk arra, hogy a Fehérvár Travel fennállásának 20. évfordulója kapcsán érdemes lenne a legjobbakat kézzel fogható formában is megörökíteni.

A digitális állományból válogattuk össze a könyvben szereplő 198 képet, összesen 137 utasunktól. A válogatásnál ügyeltünk a nyomdai követelményeknek is megfelelő minőségre, valamint arra, hogy minél több programunkról és minél több utasunktól kerüljön be felvétel. 

Reméljük, hogy a könyvet végiglapozgatva szép emlékeket idéznek a fotók. Kellemes kalandozást kívánunk!

A fotókönyvet irodánkban (Székesfehérvár, Várkörút 40.), illetve autóbuszos utazásainkon idegenvezetőinktől tudják megvásárolni.
A könyv két változatban készült: a puha-fedeles ára 2.000 Ft, a kemény-borítós változat pedig 2.500 Ft.

(Amennyiben postai úton szeretnék kérni, kérjük küldjenek e-mailt az info@fehervartravel.hu címre. Ebben az esetben, a könyv terjedelme és súlya miatt A4-es méretű és 200 oldalas – ajánlott levélként feladva a postaköltség +1.500 Ft; a megrendelést csak előre utalással tudjuk teljesíteni.) 

A fotókönyvet kizárólag utasaink és az utazni vágyók kedvére készítettük el, nem bevételszerzés a célunk vele. Ezért a könyvek eladásából származó hasznot az S.O.S. Gyermekfalu Alapítványának javára juttatjuk el (egy összegben az év végén).