EXTRA KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK VIDÉKI UTASAINK SZÁMÁRA

KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK – MÉG KEDVEZŐBBEN

 

Tudjuk, hogy vidéken élő utasainknak sok esetben egy utazás (a program árához képest) többletkiadást jelent, hiszen az indulás előtti vagy a hazaérkezés utáni éjszakát esetlegesen szállodában kell tölteniük. Ezért 2017 decemberétől a következő újítást szeretnénk bevezetni annak érdekében, hogy nekik se kerüljön sokkal többe egy Fehérvár Travel-es utazás: 

Minden utasunk, aki igénybe veszi az alábbi 4 kedvezményes szálloda valamelyikét az elutazás előtti napon vagy a hazaérkezés napján, jogosult lesz a szállás reggelis árának 50%-ával egyenértékű extra kedvezményre a következő utazásakor.

Ez a kedvezmény bármilyen más kedvezménnyel összevonható.

Tehát törzsutasaink számára ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a szállodák ára fele annyi, mint amit alább feltüntettünk.

Megjegyzések:

- A gyakorlatban ez úgy működik, hogy az utazás után Önök e-mailben (vagy faxon vagy postán vagy személyesen) eljuttatják hozzánk a szálloda számláját (vagy másolatát), feltüntetve rajta az összes igénybevevő nevét, és hogy melyik utazáson vettek részt. Ez alapján mi személyenként kiállítunk és elküldünk egy igazolást a kedvezmény igénybevételéhez.

- Ezt a kedvezményt az utazás hazaérkezésének napjához képest 2 évig lehet majd igénybe venni a Fehérvár Travel saját szervezésű útjaira.

- Amennyiben az alábbiakban ajánlott szállodák nem tudnak szabad szobát biztosítani, és ezt írásban is megerősítik, akkor elfogadunk egyéb budapesti vagy székesfehérvári szálloda számlát is, de a kedvezmény maximális mértéke megegyezik az adott városban általunk ajánlott drágábbik szálloda reggelis árának 50%-ával.

Kedvezményes szállások

 

TOVÁBBI SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK SZÉKESFEHÉRVÁRON:

Hotel Magyar Király ****

Székesfehérvár, Fő utca 10.
Tel: (22) 311-262

Novotel Hotel ****

Székesfehérvár, Ady Endre u. 19-21.
Tel: (22) 534-300

Jancsár Hotel ***

Székesfehérvár, Balatoni út 19-43.
Tel: (22) 514-524

Dominó Panzió

Székesfehérvár, Fiskális u. 111.
Tel: (22) 305-279

Hotel Vadászkürt **

Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 1.
Tel: (22) 507-514

Szárcsa Hotel és Étterem ***

Székesfehérvár, Szárcsa u. 1.
Tel: (22) 325-700

Renzó Panzió

Székesfehérvár, Krasznai u. 46.
Tel: (22) 300-624

Kolibri Étterem és Panzió

Székesfehérvár, Nagyszombati u. 66.
Tel: (22) 506-918