Online fizetés

Ezen az oldalon bankkártyával is tudnak fizetni honlapunkon. Bárki választhatja ezt a fizetési lehetőséget: ehhez csak a fizetendő összegre, majd a befizető nevére, és egy közleményre van szükségünk.

A felületet az OTP Bank biztosítja számunkra. Kérjük, olvassák el a tájékoztatót.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az OTP fizetési felülete a nagyobb biztonság érdekében az ún. TLS v1.2 kommunikációs csatornát használja, melyet a régebbi böngészők nem támogatnak. Ezért amennyiben alább az összeg beírása után nem tud továbblépni a fizetési felületre, kérjük, próbáljon más böngészőt használni. Ilyen ingyenesen letölthető, a fizetési felület által is támogatott böngészők az alábbiak újabb verziói:

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy amint az OTP Bank felületére átirányította Önöket a rendszer, ott NE használják a "Fizetés az OTPdirekt SmartBankban" QR kódos fizetési módot. Sajnos ugyanis ilyen fizetés esetén az átutaló személy által megadott adatok (név, cím és átutalás közleménye) hozzánk nem jutnak el, így a beérkező összeget a többezer jelentkezés és befizetés között nem tudjuk beazonosítani. Köszönjük megértésüket!


A kezdéshez kérjük, adja meg a fizetendő összeget:Kérjük, hogy a következő oldalon, a közlemény rovatban mindenképp tüntesse fel a befizetés célját, pl.: előleg + "út neve, indulás dátuma"; vagy hátralék + "szerződésszám"!
(A közleménybe maximum 28 karakterből álló szöveg írható be.)